top of page

Wij leggen onze ziel en passie in het zoeken naar de praktische oplossingen voor uw uitdaging. Een goede voorbereiding met een duidelijk plan van aanpak is een perfect start van je project. Met onze 15-jaar ervaring binnen de event-sector zijn we krakken in het mee nadenken, zowel voor de realisatie van uw event, stand,… als voor elke praktische organisatie

Onze 6 troeven?  

Consulting brain
Business Team

We denken graag mee. Heb je  een pitch gewonnen of ben je een project aan het voorbereiden? Opzoek naar een oplossing voor je idee? Laat ons praktisch inzicht en onze jarenlange ervaring je mee leiden tot een mooi, realiseerbaar voorstel of oplossing.

Shoe Repair Tools
Production tools
event Tent
Crackerjack

On-the-field het idee en plan omzetten naar realiteit, … van A tot Z staan we klaar.  Zelfs last-minute production support vormen geen probleem.  Alles om je project tot een goed einde te brengen!

Elk project heeft nood aan de juiste tools. Van transport, stickers plakken, meubilair, afzetpaaltjes, techniek,… Elke uitdaging zijn geschikte tool! We zoeken samen met je voor de ideale inzet hiervan. 

Drawing pencils

Wij zijn meesters in het visualiseren van je ideeën.  Er gaat niets boven een plan van aanpak of schets om uw concept en voorbereiding kracht bij te zetten. Onze drawing skills zetten we dan ook in bij het plannen van je productie, beurs of tijdens het vormgeven van je expo booth.

Material handling

Opzoek naar een actieve opslagzone     waar je in voorbereiding van je productie of event tijdelijk materialen kan opslagen. Ook tijdens een tour is tussentijdse handling mogelijk bij ons. 

team Talk
Clan

De juiste persoon op de juiste plaats. Dit realiseren we door ons netwerk van freelancers, waarmee we samenwerken. Door een juiste inzet van een goed team op je project zorgen we voor bron aan ervaring, vertrouwen en rust.

bottom of page